Nieuws - Poort van Veghel - Kantoorruimte, winkels, horeca
Meer informatie over huren

Nieuws

Lunenburg vestigt zich aan Poort van Veghel
21 December 2023


Wij zijn erg verheugd door de komst van Electrospecialist Lunenburg. In de vestigingen verkoopt Lunenburg elektrische apparaten en aanverwante artikelen om het thuis comfortabeler en fijner te maken. Lunenburg onderscheidt zich door een uitgebreide service op het gebied van advisering, leveren en installeren alsmede onderhoud middels haar eigen technische dienst.

Fitworld is gestart op Poort van Veghel
1 May 2022


Fitworld pakt de wereld van de gezonde leefstijl beet. Fitness, begeleiding en fysiotherapie. 
Kijk voor meer informatie op de website van: www.fitworld.nl

de komst van Actemium naar Poort van Veghel !
8 July 2021


De eerste twee businessunits van Actemium zijn inmiddels verhuisd van de Costerweg naar de Poort van Veghel. Een beetje stilletjes want zij zijn pas de eerste twee. Later volgen de andere businessunits van de Costerweg. Bovendien staat er ook nog nieuwbouw op de planning. 

Business Unit Manager Matthieu Vissers ligt toe: "expansie van onze netwerkorganisatie vroeg om deze uitbreiding. Met deze stap zijn we echt goed voorbereid op onze toekomst. Het biedt ons de ruimte en de mogelijkheden die we graag willen "

Sneeuw op de Poort van Veghel
18 February 2021


Wat leuk, aan het einde van het winterseizoen toch nog een dik pak sneeuw en koud genoeg om zelfs te schaatsen !

Iedereen is blij en het ziet er ook fantastich uit !!! Kijk voor meer foto's op deze pagina...

Osaka nieuwe stijl
23 January 2020


Osaka Veghel heeft verrassend mooi verbouwd en op deze manier haar eigen japanse stijl gevormd ! Kom gezellig genieten van hun heerlijke japanse gerechten die met liefde zijn bereid! zoals maki, nigiri, heerlijke poke bowls en de best sushi in town !

Ledscherm
5 September 2019


Momenteel is er geen advertentieplaats meer beschikbaar, u kunt zich inschrijven voor een moment op de lange termijn.

Zeer binnenkort kunt u uw bedrijfsnaam of aankondiging tonen op het ledscherm op Toren 1. Voor meer info neem contact met ons op, telefonisch of stuur een email naar info@poortvanveghel.nl

Osaka geopend!
26 September 2018


Osaka geopend !Sindskort heeft dit nieuwe restaurant op de Poort van Veghel zijn deuren geopend ! Gesitueerd naast Subway.Osaka biedt een groot assortiment aan in oosterse heerlijkheden, alles vers bereid !zoals sushi, sashimi, pokebowls en andere oosterse snacks. Zowel voor af te halen als in het gezellige restaurant of terras te nuttigen.

Randstad en Tempo Team in Toren I
26 April 2018


Toren I op de Poort van Veghel heeft onlangs de uitzendbureaus Randstad en Tempo Team mogen verwelkomen op de Businessfloor. Wij wensen hen heel veel succes !

Jumpsquare is een feit!
26 April 2018


Jumpsquare is afgelopen zaterdag 21 april jl. geopend !Het ziet er prachtig uit. Graag verwelkomen de gebroeders Giebels jong en oud.

Jumpsquare :de laatste loodjes...
15 March 2018


Jumpsquare is volop aan het verbouwen om ervoor te zorgen dat zij over een aantal weken kunnen openen !Hier een aantal foto's van de voorbereiding. Nog enkele weken en dan zullen zij gaan openen, 22 april a.s.

Jumpsquare opent springparadijs op de Poort!
15 January 2018


Liefhebbers van de trampoline kunnen nog voor de meivakantie helemaal los in Veghel !Jumpsquare opent een groot springparadijs voor jong en oud. De gebroeders Giebels springen in op de rage die is overgewaaid uit Amerika. Per 22 april a.s. openen zij de deuren!

Komst Ecovat naar Toren I
2 November 2017


Onlangs heeft Ecovat haar intrede gedaan op de 6e verdieping van Toren I.Wij zijn als Poort van Veghel erg blij om hen te kunnen verwelkomen en wensen hen dan ook veel zakelijk succes! Ecovat zorgt voor een evenwicht tussen aanbod en vraag van duurzame energie. Opslag van energie en warmte is hierin de ontbrekende schakel. De mogelijkheid tot seizoensopslag biedt balans en flexibiliteit. De combinatie van onze hardware, software en services zorgt voor een comfortabel, betrouwbaar en betaalb...

Open dag kantoren Toren 1
22 May 2017


Uitbreiding G-Force fitness
14 February 2017


G-Force Fitness breidt uit met yoga-zaal !Door deze extra zaal zijn er voor leden van G-Force Fitness meer mogelijkheden gekomen in het volgen van yoga-lessen en andere groepslessen, voornamelijk gericht op de dames.

Nieuwjaarsborrel 2017
19 January 2017


Op 13 januari jl. hebben we gezellig met alle retailers en huurders van onze kantoren het glas mogen heffen op 2017 !Het was weer zeer geslaagd ! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid.

Copier Advies & Engineering BV heet Newae
15 November 2016


Op de dag van openbare ruimte lanceert Copier Advies & Engineering B.V. haar nieuwe naam: Newae. Deze naamsverandering volgt op een nieuwe koers die het bedrijf gaat varen. Met meer aandacht voor beheer, beleid en proces. Ondersteund door gedegen technische kennis. Waarmee ideeën van opdrachtgevers verder worden gebracht. Tot nog betere ideeën, haalbare plannen en de uiteindelijke uitvoering.Tijden veranderen.De buitenruimte in Nederland is in beweging. Wil je werken aan ruimtelijke kwali...

Kantoorverdieping Toren 1
30 August 2016


Wordt dit de ingang van uw nieuwe kantoor ?Per 1 november a.s. komen er op de Poort van Veghel, in Toren I moderne kantoren te huur in de vorm van een Businessfloor. Momenteel zijn er nog kantoren te huur van diverse afmetingen! U kunt gebruik maken van een vergaderruimte, presentatiezaal en pantry/koffiegelegenheid en vergroot tevens uw netwerk. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar de represtantatieve uitstraling en perfecte locatie, direct langs de A-50. Ki...

HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat
26 June 2016


HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat in Veghel Veghel blijkt een interessante locatie voor ondernemers om hun bedrijf te vestigen. Recent is er weer een nieuwe onderneming binnen de gemeentegrenzen bijgekomen. In een van de torens van De Poort van Veghel heeft adviesbureau HR-Estafette zich onlangs gevestigd. Keuze snel gemaaktJohn Siemons van HR-Estafette werkte zelf eerder op het hoofdkantoor van supermarktgigant Jumbo en is samen met twee partners het adviesbureau gestart. J...

Poort goes USA was een succes!
16 June 2016


Poort goes USA was een succes !!!Aangezien de ondernemers van Poort van Veghel hun klanten graag in het zonnetje wilden zetten, hebben zij gezamenlijk een dag met een amerikaans tintje georganiseerd. Op deze dag waren er tal van aktiviteiten. En wat hadden we een geluk met het zonnige weer ! Er werden diverse demonstraties gegeven door instructeurs van G Force Fitness op het gebied van personal training en spinning met medewerking van kandidaten uit het publiek. Dansrijk uit Eerde was aanwezi...

Reclame op Poort van Veghel
2 December 2013


Poort van Veghel goes USA was een succes !!!Aangezien de ondernemers van Poort van Veghel hun klanten graag in het zonnetje wilden zetten hebben zij gezamenlijk een dag met een amerikaans tintje georganiseerd. Op deze dag werden er tal van aktiviteiten georganiseerd. En wat hadden we geluk met het zonnige weer ! Er werden diverse demonstraties gegeven door instructeurs van G-Force Fitness op het gebied van personal training en spinning met medewerking van kandidaten uit het publiek. Dansrijk ...

5-jarig bestaan Poort van Veghel
27 November 2013


Technisch gezien bestaat de Poort van Veghel al zes jaar. Maar omdat er volgens pioniers Jurgen Holleboom en Ralf Raaijmakers sinds 2008 pas sprake is van een echt winkelgebied, wordt het eerste lustrum komende zondag uitgebreid gevierd.“Anders had ik vorig jaar in m’n eentje een feestje moeten vieren”, zegt winkelmanager Jurgen Holleboom lachend. Hij opende als eerste in 2007 de deuren van de Praxis aan de Poort van Veghel. Ralf Raaijmakers, vestigingsmanager van BCC opende een jaar later de...

Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!