5-jarig bestaan Poort van Veghel - Poort van Veghel - Kantoorruimte, winkels, horeca

5-jarig bestaan Poort van Veghel

5-jarig bestaan Poort van Veghel

Technisch gezien bestaat de Poort van Veghel al zes jaar. Maar omdat er volgens pioniers Jurgen Holleboom en Ralf Raaijmakers sinds 2008 pas sprake is van een echt winkelgebied, wordt het eerste lustrum komende zondag uitgebreid gevierd.

“Anders had ik vorig jaar in m’n eentje een feestje moeten vieren”, zegt winkelmanager Jurgen Holleboom lachend. Hij opende als eerste in 2007 de deuren van de Praxis aan de Poort van Veghel. Ralf Raaijmakers, vestigingsmanager van BCC opende een jaar later de deuren. De twee zijn dan ook de touwtrekkers van het winkelgebied en gingen voor in de ontwikkeling ervan. “Ik weet nog goed dat we hier op een soort eiland open gingen”, vertelt Holleboom, “midden in een bouwput!” Volgens de ondernemers heeft de Poort van Veghel inmiddels echt een regiofunctie. Raaijmakers: “Wij zetten Veghel op de kaart, we trekken mensen aan van Son en Bruegel, Nistelrode, Heeswijk-Dinther tot aan Oss en Vorstenbosch. Dat is goed voor heel Veghel.”

Feest
Er is komende zondag van alles te doen aan de Poort van Veghel, voor jong en oud. De winkels zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en parkeren is zoals altijd gratis. Alle winkels zorgen voor hun eigen aanbiedingen en acties, maar er zijn ook demonstraties koken of verven, Oosterse hapjes van de Wok Inn, een hot tub, een optreden van een Veghelse zanger, het demoteam van Parijs Dakar samen met Van der Velden motoren uit Boekel, een oliebollenkraam en springkussens. En dat is zomaar een greep uit de activiteiten. “We gaan echt een feestje bouwen”, beloven Holleboom en Raaijmakers.

Bron: Kliknieuws

Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!