Over ons - Poort van Veghel - Kantoorruimte, winkels, horeca
Meer informatie over huren

Over ons

De Poort van Veghel, een markering voor zakelijk succes.
Ondernemend Nederland heeft er een entree bij! Langs de snelweg A50 ligt bij de ingang van Veghel – centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Nijmegen- ’s-Hertogenbosch – een hoogwaardig bedrijventerrein, de Poort van Veghel. Een locatie met een uitstekende bereikbaarheid en tevens een zeer ruime parkeer- gelegenheid.

De Poort van Veghel is een relatief nieuw, jong bedrijventerrein, dat is genoemd naar de ligging aan de A50 vanuit de richting Eindhoven. Vanuit die richting is het namelijk echt “de entree” van Veghel, met stedelijke allure. De Poort is hét uithangbord van Bedrijvig Veghel en is nog steeds in ontwikkeling. Er zijn dan ook nog steeds panden en locaties te huur! De Poort van Veghel is ontwikkeld om op één lijn te komen met Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Met de perfecte ligging aan de A50 zit je tenslotte binnen enkele minuten vanuit de grote steden in Veghel. Dat betekent een bereik van drie miljoen mensen!

De optimale activiteitenmix, daarop koersen de ontwikkelaars van de Poort van Veghel. Een gebied waar alle lijnen samenkomen, van consumptie tot dienstverlening. Een plek waar je als bedrijf en consument wilt zijn. Een plek ook waar werelden van verschillende activiteiten elkaar raken, kruisen en aanvullen. Nationale en regionale A-merken en ketens, zoals onder andere Gamma, Praxis, Boerenbond en BCC zijn al vijf jaar aktief in de Poort van Veghel. Inmiddels heeft ook G-Force fitnesscentrum, Subway en Tuinmeubelland zijn intrek genomen en maken elke dag gebruik van de uitstraling en bereikbaarheid van deze toplocatie.

Wilt u uw bedrijf ook vestigen op de Poort van Veghel?
Dat kan! Er zijn nog locaties te huur! De komende jaren wordt het daardoor ook voor u als ondernemer mogelijk om een pand of locatie te huren op de Poort van Veghel. Het terrein zal worden uitgebreid met 2 kantoortorens, twee panden van 6000 en 2200 m2 perifere detailhandel en een foodplaza. Bekijk direct het aanbod van kantoorruimtes te huur.

Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!